Futárszolgálat adatai:

  • XXL FUTÁR Korlátolt Felelősségű Társaság
  • Cégjegyzékszám: 01-09-309886
  • Adószám: 26244808-2-41
  • E-mail: info@xxlfutar.hu
  • Honlap: www.xxlfutar.hu


XXL Futár - Futárrendelés gyorsan, egyszerűen, kiszámítható árakon <https://xxlfutar.hu/>
Az adatvédelmi szabályzatunk elérhetősége: <https://xxlfutar.hu/adatvedelmi-szabalyzat>


Szállítási információk:

Nyíregyházán termékeink házhoz szállítása ingyenes. Szállítási idő 1- 6 hét.
Webáruházunkban, található termékeket átveheti személyesen telephelyünkön Nyíregyházán a kopogó u. 2. szám alatt.
A megrendelését írásban visszaigazoljuk az Ön által megadott e-mail címre.
Amennyiben raktáron lévő, vagy rövidebb rendelési idejű terméket rendelt, a visszaigazolásban kollégánk jelzi a pontos szállítási napot. Amennyiben hosszabb rendelési idejű terméket választott, úgy a visszaigazoló e-mailben feltüntetjük a szállítás várható hetét.
Ez esetben a bútor elkészültét követően kollégánk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, és megbeszélik a pontos szállítási napot.

- A termékek kiszállítása minden esetben a házig, kapuig történik. A szállító segít a bútorokat leadni az autóról, azok további rakodásának biztosítása a vásárló feladata, a szállító további rakodást nem vállal. Ha mégis szeretné kérni a bútorok házba, emeletre történő fel- illetve bevitelét, kérjük, hogy a megrendelés előtt egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal telefonon. Ezen szolgáltatás díjáról telefonos ügyfélszolgálatunk ad felviládosítást.

A kiszállítást követően minden esetben még a szállító jelenlétében győződjön meg a termék sértetlenségéről. A károkat csak abban az esetben van lehetőségünk megtéríttetni, ha azokról a helyszínen a jegyzőkönyvet vetet fel. Bármilyen kérdése felmerül a szállítással kapcsolatban, a +36 30 910 2748 - as telefonszámon érdeklődhet hétköznapokon 9-17 óra között.